Onze venue DOMUSDELA staat in bloei!

Na anderhalf jaar beperkt open te zijn geweest, is er weer volop bedrijvigheid bij DOMUSDELA. Van spetterende bedrijfsevents, tot aan betekenisvolle ceremonies. En van uitgebreide diners in Brasserie Rita tot aan hemelse overnachtingen in Hotel Mariënhage. Maar dat is niet alles, DOMUSDELA bloeit verder op!

Lees meer

20.000 tulpen binnen en buiten
Van donderdag 7 april tot en met zondag 24 april beleef je hier namelijk de lente volop. Tijdens dit meerdaagse lente-event staan door DOMUSDELA en op Het Binnenplein maar liefst 20.000 echte tulpen, verzorgd door Oogenlust Eerselonder leiding van Marcel van Dijk. Iedereen kent natuurlijk de Keukenhof en de bollenstreek, maar dit jaar doet ook Eindhoven niet onder voor dit kleurrijke tafereel. En iedereen is welkom om te komen genieten van deze kleurenpracht midden in het stadshart van Eindhoven.

Groots en kleurrijk!
Vanaf de entree van DOMUSDELA loop je tot aan Het Binnenplein door een imposante laan van tulpen heen. Groots en kleurrijk! Maar ook in Brasserie Rita zijn er volop tulpen te zien. De roosjes op tafel hebben plaatsgemaakt voor tulpencreaties. En ook het culinair is uitgebreid met een lentemenu passend binnen het tulpenthema. Het Binnenplein is omgetoverd tot een tulpenveld. Vanaf het terras van Brasserie Rita heb je prachtig overzicht over de tulpenveldjes.

Smaakvol lentemenu bij Brasserie Rita
Gedurende het lente-event én tijdens het paasweekend geniet je bij Brasserie Rita, van een vijfgangen lentemenu. Chef kok Ron van de Wiel heeft zich laten inspireren door de smaken uit het seizoen. Kom proef en beleef de lente. Klik hier voor meer informatie.

Jouw event tussen de tulpen
Klaar om de lente te vieren? Bij DOMUSDELA ben je aan het goede adres voor een spetterend feest in de imposante Paterskerk of stijlvol sitdown lente dinner in De Kapel. Weten welke mogelijkheden deze unieke eventlocatie in het stadshart van Eindhoven te bieden heeft? Bekijk het hier.

Video
Contact

Send