E.H.B.G.

Eerste Hulp Bij Geluksmomentjes

Hutten wil mensen gelukkig maken. Maar hoe doe je dat bij iemand die ernstig ziek is of uit zijn vertrouwde omgeving is gehaald om tijdelijk of permanent ergens anders te verblijven? Met die vraag liep Josje Hendriks, onze conceptontwikkelaar voor Hutten Care & Cure al een tijdje rond.

Josje Hendriks: “Wij geloven erin dat genieten van goed eten gelukkig maakt en gelukkige mensen een betere weerstand hebben. Daar willen we impact op hebben. Onze samenwerkers zorgen elke dag erg goed voor patiënten, revalidanten, cliënten en bewoners. Met gezond en lekker eten en drinken, met plezier bereid en met een lach geserveerd. Vanzelfsprekend. Maar soms wil je daar nog iets kleins aan toevoegen om van deze momenten iets speciaals te maken. Een geluksmomentje!

Daar hebben we iets op bedacht: De Eerste Hulp Bij Geluksmomentjes-box. Deze maakt het voor onze koks en gastvrouwen gemakkelijker om van eten en drinken een geluksmomentje te maken. Hiermee geef je net dat beetje meer aandacht, bijvoorbeeld wanneer iemand te horen heeft gekregen dat hij naar huis mag of iets te vieren heeft. Met een klein gebaar kun je iemand ook een hart onder de riem steken.”

Wil jij ook meer aandacht geven aan patiënten, revalidanten, cliënten of bewoners en voor hen eten en drinken ook tot een geluksmomentje maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Video
Contact

Send