MPS | food & design op het water

 

Lees meer

Begin maart kwam de Global Mercy, het nieuwste én het grootste civiele ziekenhuisschip ter wereld, naar Rotterdam voor de werving van sponsoren en vrijwilligers. Het schip voer na een korte tussenstop in Rotterdam uit naar Afrika om daar chirurgische kwaliteitszorg te bieden aan de armste patiënten. Tijdens de twee weken durende tussenstop, had MPS de eer om de catering te verzorgen. Op ruim 70 spraakmakende events maakte Rotterdam kennis met het schip.

De middaggasten werden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna ze een indrukwekkende rondleiding volgden. En als afsluiter genoten ze van een zogenaamde ‘off-boarding’. Daar serveerden we een rijk high-tea assortiment zoals huisgemaakte muffins, mini panna cotta’s, hartige madeleines en cannelloni.

De avondgasten genoten van een bijzonder diner dat werd afgesloten door een feestelijk optreden van een artiest. Wij vinden dat samen genieten begint bij lekker en eerlijk eten. Het culinair in de avond bestond daarom uit gerechten waarmee we de gast echt willen verrassen. De tartaar van zeebaars met radijs, kwartelei en crème van piment déspilette was erg in trek. Evenals de groenten cocktail geserveerd in een gouden champagne coupe met eetbare bloemen en schuim van venkel.

Zelf een spraakmakend Business Event organiseren? Wij denken graag mee. Bekijk hier andere projecten van MPS.

“Elke dag kende een andere invulling. Dat maakte het voor ons een leuke uitdaging om telkens te verrassen. De ene dag betekende dat een uitgebreid assortiment aan bites voor bij de borrels, de andere dag serveerden we een luxe 3-gangen diner voor 150 gasten. We zijn trots dat we op dit bijzondere event de catering mochten vervullen. Beter konden we de post-lockdown-periode niet beginnen!” – Erwin Verschoor, Operationeel directeur MPS


Foto’s: Michel Ton

Video
Contact

Send