MPS | food & design, één van de partycateringlabels van Hutten ging begin mei een leuke uitdaging aan: voor het eerst een culinair hoogstaand diner verzorgen voor een gezelschap van deze omvang, namelijk 1200 gasten! Het galadiner werd georganiseerd ter ere van het 30-jarig bestaan van de opdrachtgever en vond plaats in de Kromhouthal in Amsterdam.
Photo credits: Twycer
We verwelkomden de gasten met een heerlijke cocktail met szechuanpeper. HOT!? Deze specerij heeft een neutraliserende werking op de smaakpapillen, wat ervoor zorgt dat de smaken van de amuses, nog beter tot hun recht kwamen. Hierop volgend genoot het gezelschap van een drie-gangen diner bestaand uit een voorgerecht van tartaar van tonijn met zwarte bonen crème en geroosterde langoustine, gepresenteerd op droogijs. Als hoofdgerecht serveerden we ossenhaas, Hollandse witte asperges en aardappel beurre noisette. Het verrassingsdessert bestond uit breekchocolade met daaronder verschillende lekkernijen.
Daan Boldewijn, operationeel manager MPS:
Zelf een spraakmakend event organiseren? Wij denken graag mee.