Hutten breidt samenwerking Wageningen Universiteit uit.
Omnia opent haar deuren!

Het op 10 mei geopende nieuwe congrescentrum Omnia, op de campus van de Wageningen University & Research, is de plek waar studenten en onderzoekers op een toegankelijke manier de dialoog met elkaar en met de samenleving kunnen voeren. Op deze inspirerende locatie mag Hutten alle banqueting en horeca activiteiten verzorgen. De focus ligt op plantaardige en duurzame catering met daarbij gezonde voeding als basis. Omnia is daarmee het nieuwe en smaakvolle visitekaartje van de Wageningen Universiteit. Op deze plek komen creativiteit, innovatie, lef en ambitie tot gastronomische uiting. Dat ervaar je ook bij het inpandig restaurant Faculty Club Novum.

Photo credits: Twycer

Lees meer

Omnia: ruimte voor gesprek, inspiratie en ontmoeting

Omnia is een bijzonder gebouw op de campus van de Wageningen University & Research. Waar studenten en onderzoekers sinds 10 mei op een toegankelijke manier de dialoog met elkaar en met de samenleving kunnen voeren.

“Het is heel belangrijk dat we de dialoog met elkaar aangaan; samenleving en wetenschap. Omnia geeft daar invulling aan met de verschillende zalen en het restaurant Faculty Club Novum, waar iedereen van harte welkom is. Het bedrijfsleven, studenten, burgers en beleidsmakers: iedereen mag hier samenkomen om elkaar te inspireren en innovaties verder te brengen. Maar het is juist ook een plek waarbij je wordt uitgenodigd om uit je eigen bubbel te treden en je open te stellen voor andere perspectieven.”

Chris van Kreij – Manager Omnia

 Omnia is beschikbaar voor:

  • symposia, congressen en bijeenkomsten waar onderzoekers, partners, studenten en samenleving elkaar bevragen, uitdagen en inspireren
  • trainingen, workshops en ontmoetingen met collega’s, studenten en stakeholders
  • promoties en inauguraties waar nieuwe wetenschappelijke inzichten en bevindingen worden gedeeld
  • ontvangsten van delegaties, zakelijke relaties en ontmoetingen van medewerkers met (buitenlandse) gasten
  • evenementen en dialogen
  • persconferenties

Plantaardig, duurzaam en gezond

In dit nieuwe hart op de Wageningen Campus verzorgt Hutten alle banqueting en horeca activiteiten. De focus ligt hier op plantaardige en duurzame catering met daarbij gezonde voeding als basis. Op deze plek komen creativiteit, innovatie, lef en ambitie tot gastronomische uiting. Dat ervaar je ook bij het inpandig restaurant Faculty Club Novum.  Novum verwijst naar het verrassende en het vernieuwende van ingrediënten, producten en diverse bereidingswijzen op de kaart. Maar ook naar de entourage en goede tafelgesprekken die leiden tot nieuwe inzichten. Tijdens de opstartfase zijn de pijlers duurzaamheid en inclusiviteit de basis geweest van de ontwikkeling van deze innovatieve locatie.  Anders sourcen. Anders samenstellen. Anders bereiden. Dat leidt tot hele lekkere en mooie gerechten met een minimale CO2-impact. Maar altijd zonder concessie op smaak en beleving. Smaakt dit naar meer? Je bent van harte welkom!

Bekijk de website van het restaurant

Video
Contact

Send