Bijzondere ontmoetingen in een inspirerende omgeving

Op een prominente plek bij de entree van het Utrecht Science Park is sinds 1 september het nieuwe Accelerator Utrecht gebouw van Kadans gerealiseerd. Een iconisch multi-tenant gebouw met op maat gemaakte ruimten en laboratoria om samenwerking tussen Life Science bedrijven te stimuleren. Op deze inspirerende locatie mag Hutten alle horeca- en banquetingactiviteiten verzorgen. Met een auditorium, verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten, een vergadercentrum en een uitgebreid restaurant, biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting.

Lees meer

De optimale gastervaring met onze receptionista’s
Gastvrijheidsbenadering is het uitgangspunt voor alles wat we doen. We willen dat de gast zich welkom voelt en de best-passende service krijgt. Omdat de receptiemedewerker het eerste gezicht is voor gasten en de basis legt voor een goede ervaring ontwikkelden we het concept Receptionista. Wie binnenstapt snapt meteen wat we bedoelen met gastvrijheidsbenadering. De ruimte is licht en open en kent geen traditioneel ontvangst. Daarentegen is de hospitality counter ingericht als moderne koffiebar. En daarmee is de receptionista precies dat wat de naam doet vermoeden: een combinatie van receptioniste en barista. Deze diensten werken samen aan een gastvrij en dynamisch ontvangst.

Lunch bij Seventeen
Seventeen is dé ontmoetingsplek binnen Accelerator waar onze gastvrijheid en culinaire ambacht samenkomen. De horeca-dienstverlening is voor iedereen een centraal ankerpunt op de begane grond en ondersteunt en versterkt de beleving van het gebouw als science hotspot.

Hutten serveert een gevarieerd assortiment van duurzame en op vitaliteit gerichte producten. Het aanbod spreekt alle zintuigen aan en biedt ruime keuzevrijheid. Door het gebruik van goede, voedzame ingrediënten en de kennis van onze internationale chefs weten wij iedere gast te bedienen met een geweldige smaakbeleving en aantrekkelijke presentatie. En dat met minder zout, minder suiker en de betere vetten.

Meetings & Events
Naast de koffiebar en het restaurant is er in Accelerator Utrecht de mogelijkheid voor het organiseren van een evenement in het auditorium (biedt plaats aan 250 personen) of vergadering. Op de begane grond bevinden zich diverse vergaderzalen. Deze zijn zowel voor huurders van Accelerator als voor externen beschikbaar tijdens en buiten kantooruren. Hutten draagt zorg voor de inrichting en banquetingservices.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Video
Contact

Send