In de spotlight!
Business Horeca locaties

 

Wij zijn ontzettend trots en dankbaar als we weer een nieuwe samenwerking mogen aangaan. Maar wat ons ook gelukkig maakt en waardevol is, is het mee groeien, verhuizen en ontwikkelen met onze bestaande relaties zoals BDO en Vanderlande.

BDO Eindhoven
Afgelopen juni opende BDO Eindhoven de deuren van hun nieuwe pand op het bruisende Strijp-S
. Een omgeving waar internationaliteit, innovatie en het community gevoel de basis vormt. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe locatie heeft Hutten als partner mee gespart, ontwikkelt en gerealiseerd. Met veel plezier staan onze samenwerkers iedere dag klaar om de werknemers en bezoekers van BDO te voorzien van verse salades, een yoghurt-bar, heerlijk belegde broodjes en warme maaltijden.

Vanderlande Veghel
Als allereerste Business Horeca locatie van Hutten heeft Vanderlande altijd een speciale plek. Letterlijk en figuurlijk, want naast deze fijne en langdurige samenwerking zijn we ook buren. Op het terrein van Vanderlande mogen we in diverse gebouwen werknemers, relaties en bezoekers ontvangen in onze verschillende F&B outlets. Afgelopen februari hebben we in samenwerking met Vanderlande het nieuwe bedrijfsrestaurant ‘The Warehouse’ geopend. Daarnaast mogen we al een jaar medewerkers en bezoekers ontvangen op de innovatieve ontmoeting & werkplek van Vanderlande, waar onze samenwerkers met veel plezier werken in Espressobar ‘The Cockpit’ en restaurant ’The Chain’ .

Video
Contact

Send