De events deze zomer waren GROOTS!

 

Twee zomers lang kon het niet doorgaan, maar op 10, 11, 12, 14 en 15 juni was het dan eindelijk weer zover. Het 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲, π—―π—Ήπ—Άπ—Έπ˜€π—²π—Ίπ—±π—² 𝗲𝗻 𝗿𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 π˜„π—²π—²π—Ώ π—Ίπ—²π˜π—²π—Ώπ˜€ 𝗯𝗢𝗲𝗿 in het Philips Stadion! Ruim 170.000 gasten genoten van de mooiste Brabantse hits van Guus Meeuwis. Het Philips Stadion barstte als vanouds weer uit haar voegen. Een editie om nooit te vergeten en we zijn trots dat we daaraan konden bijdragen. Bekijk de culinaire Hutten aftermovie >>

Benieuwd naar wat er nog meer op de eventagenda stond deze zomer?

Naar event highlights

Peka Kroef
De opdrachtgever en gasten waren impressed!

Super om te horen, nog mooier om mee te maken en het is precies datgene waar wij altijd voor gaan: “Wat hebben we met ons team genoten van het event van PEKA Kroef”. Het nieuwe landschapspark werd feestelijk geopend, de nieuwe ISA aardappel geΓ―ntroduceerd en alle medewerkers in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet voor het bedrijf.

We zijn er trots op dat we dit event realiseerde in samenwerking met Marc van Laere Producties. Het was een topsamenwerking en een meer dan geslaagde dag.

North Sea Jazz
Eat well, feel amazing!

Het jaarlijkse North Sea Jazz festival was weer een groot succes! Voor de vijfde keer op rij heeft MPS | food & design (één van onze partycateringlabels), in samenwerking met Taste More de catering verzorgd in het VIP dorp. Drie dagen lang hebben we de gasten kunnen verrassen met heerlijke borrel-items, spetterende cocktails en mooie culinaire gerechten.

Het uitgangspunt dit jaar was om geluksmomentjes te creΓ«ren. Eventjes helemaal voor jezelf of juist met anderen. Samen genieten van verse en verantwoorde producten en zo de sleutel vinden naar geluk. Met een beoordeling van een 9 door de opdrachtgever kunnen we wel stellen dat dit is gelukt! Op naar volgend jaar!

Theaterfestival Boulevard

Deze zomer was het weer tijd voor Theaterfestival Bouelvard s’- Hertogenbosch. Al jaren is Hutten erbij. Van 4 t/m 14 augustus stonden we in het Zuiderpark met ons pop-up restaurant FAAM. Ook dit jaar was weer een groot succes. We ontvingen ruim 1250 (diner)gasten, onze chefs bereidde maar liefst 4500! (h)eerlijke streetfoodgerechten en onze toppers achter de bar maakte 500 zomerse cocktails.

Onze gasten hebben genoten en wij ook. Graag tot volgend jaar!

π‘ͺ𝒂𝒏 π’šπ’π’– 𝒉𝒆𝒂𝒓 𝒕𝒉𝒆 π’Žπ’–π’”π’Šπ’„? π‘ͺ𝒂𝒏 π’šπ’π’– 𝒇𝒆𝒆𝒍 𝒕𝒉𝒆 π’Žπ’‚π’ˆπ’Šπ’„ π’‰π’‚π’π’ˆπ’Šπ’` π’Šπ’ 𝒕𝒉𝒆 π’‚π’Šπ’“?

Hoe tof is het om als nieuwe VIP-en eventcateringpartner van Johan Cruijff ArenA zo de samenwerkering van start te gaan met een reeks aan publieke events afgelopen zomer?! Eerst Sensation White en daarna The Rolling Stones. Onze collega’s zorgden ervoor dat alles op rolletjes liep πŸ˜‰ We eindigden de concertenreeks met Ed Sheeran. Om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, verzorgden we onder andere de vip-diners in het stadion.Β 

Video
Contact

Send