Gemeente Tilburg en Hutten zetten partnership voort!

 

Sinds 2017 verzorgt Hutten de cateringdienstverlening bij de Gemeente Tilburg. Als overheidsinstelling moet de gemeente Tilburg aan het eind van een contractperiode opnieuw aanbesteden. Dit gebeurde afgelopen jaar met een Europese aanbesteding. Een uitdaging, aangezien vele andere cateraars ook hebben ingeschreven. Een contract verlengen is één, maar een contract voor de tweede keer op rij winnen is best bijzonder… En dat is ons gelukt! 

Lees meer

“Deze overwinning betekent dat wij met veel plezier en de juiste inspanning tot eind 2026 bij de gemeente Tilburg mogen cateren. Een nieuw contract is ook jezelf verbeteren, innoveren en zorgen dat je het waard bent. Om dit realiseren hebben we onze visie nog nadrukkelijker in een nieuw cateringconcept verwerkt, namelijk; klimaatneutraal, gezond eten en nog meer sociaal werkgeverschap (inclusiviteit)”

Lotte van de Braak – Verstraten, commercieel manager Business Horeca

Lotte van de Braak: “De Gemeente Tilburg wil ‘ontmoeten, samenwerken en netwerken’ faciliteren en wij gaan ze hierbij helpen. Om dit in de praktijk te realiseren gaan we ons culinaire ambacht nog zichtbaarder maken en focussen we ons op het creëren van energiehaarden. Zo hebben we in ons plan meegedacht over een nieuwe inrichting.
Ook blijven we cateren bij BAT (Brabants Afval Team), waar we met verschillende challenges en interventies de gezondere keuze nog beter aan de man (en vrouw) gaan brengen.”

“Als kers op de taart opent binnenkort ook de Stadswinkel: een nieuwbouwpand met fuel stations tussen de werkplekken om op te laden en een selfservice restaurant waar een van onze chef-koks plantaardig eten nog lekkerder en aantrekkelijker gaat bereiden. Een nieuw pand is altijd een spannende periode. Dat is hier niet anders voor zowel de Gemeente Tilburg als Hutten. Een grote verhuizing vanuit het oude (SK6) pand betekent dubbele cateringvoorzieningen, een uitdagende periode voor zowel het cateringteam als ons transitieteam! Kortom; wij hebben er zin in!”

Kunnen we iets voor je betekenen?

Video
Contact

Send