Terugblik Hutten Inspiratiesessies

 

Eind 2021 startte Hutten met de organisatie van inspiratiesessies. Met deze interactieve sessies vragen we aandacht voor belangrijke thema’s, wordt er kennis uitgewisseld, komen inspirerende sprekers aan het woord en hopen we organisaties te helpen naar oplossingen en vernieuwde aanpakken. De sessies dit jaar gingen over: klimaatneutrale bedrijfsvoering, inclusief werkgeverschap en de impact van plantaardige voeding op mens en aarde. We blikken terug op succesvolle bijeenkomsten en kijken uit naar volgend jaar.

Lees meer

Gezond eten, een wereld te winnen
Wat een goede energie! Donderdag 6 oktober vond er weer een inspiratiesessie plaats. Deze keer stond het thema gezond eten uit een duurzaam voedselsysteem op het menu. Aan de hand van de aanbevelingen uit de EAT Lancet-studie namen we onze gasten mee in de stappen die nodig zijn voor deze belangrijke transitie. Te gast waren Corné van Dooren, senior advisor sustainable diets & ecological nutritionist bij WWF Netherlands. En Sabine Jansen, gedragspsycholoog op het gebied van gezondheid en duurzaamheid bij Behavior Change Group.

Inclusief werkgeverschap
Op 5 juli ontvingen we Martin Kniest als gastspreker, ook bekend van de documentaireserie De Wasstraat. En was  Sjoerd van het Erve , Weener XL werk & inkomen ‘s-Hertogenbosch onze tweede gast. Hij gaf een presentatie over hoe inclusief werkgeverschap in de praktijk werkt en hoe je loonkostensubsidie succesvol inzet. Ook vertelde we meer over hoe Hutten zich inzet als inclusief werkgever en leerde de genodigden koffie bestellen in gebarentaal bij onze Sign Language Coffee Bar.

Meld je vrijblijvend aan voor de volgende sessie!

Video
Contact

Send