Welzijn en verbinding bij iconisch pand in Arnhem

 

Het nieuwe multi-tenant gebouw Landmark Arnhem wordt hét voorbeeld van een onderscheidende locatie voor haar huurders. Landmark helpt haar gebruikers excelleren en zorgt voor aantrekkingskracht op externe organisaties en talent. Sinds 1 augustus levert Hutten met haar dienstverlening een mooie bijdrage aan deze bijzondere locatie. 

Lees meer

 

Het creëren van een plek waar welzijn, optimisme, persoonlijke aandacht en het faciliteren van verbinding en ontmoeting centraal staan past bij Hutten: mensen gelukkig maken is onze drijfveer en we brengen onze rijke ervaring naar Landmark om daar de meest gastvrije service en heerlijk eten en drinken te bieden! Als partner van HEYDAY maakt Hutten met haar horecadienstverlening de service compleet zodat Landmark dé nieuwe standaard voor multi-tenant gebouwen wordt. Samen zorgen we voor onderscheidend vermogen.

Een levendige Plaza
Landmark wordt een plek met grote aantrekkingskracht op (potentiële) huurders. Dit begint bij de entree van het pand, de Piazza. Door de persoonlijke gastbenadering van Hutten en het aantrekkelijke aanbod van eten en drinken ondersteunen we het welzijn van gasten en de ontwikkeling van de community.
De Piazza wordt het kloppende hart van het pand. Met de All-day bar als thuisbasis van de community. Met lekker en puur eten en drinken, verse producten, met een goed verhaal en mooie presentatie zorgt Hutten ervoor dat de gast altijd een reden heeft tot een extra stop in de Piazza. Bij de All-day bar kun je terecht voor een uitgebreid koffieassortiment van onze eigen We Colombian Coffee, een ontbijt of een lekker tussendoortje.

Het restaurant
In het self-service restaurant op de 2e verdieping kunnen gasten in een informele en ontspannen sfeer opladen voor een energiek vervolg van de dag. In het restaurant biedt Hutten een uitgebreid en gevarieerd assortiment, aangevuld met dagspecials. Van traditionele Hollandse boterham, tot rijke salade, warme maaltijd en trendy internationaal streetfood-gerecht: er is ruime keuzevrijheid uit het verse en verrassende aanbod.

Ontdek de mogelijkheden

Video
Contact

Send