Goede zorg proef je

Binnen de zorg is een wereld te winnen als het gaat om de invloed van gezonde voeding, leefstijlinterventies en de juiste service. Het is onze missie om het eten en drinken dat we onze gasten aanbieden gezonder en lekkerder te maken en daarmee van betekenis te zijn voor het welzijn en herstel van patiënten en revalidanten.

Wat zijn de trends in de zorgsector op het gebied van eten en drinken? Hoe zit het met duurzaamheid, de eiwittransitie en wat is de rol van gastvrijheid? Tobias Camps, Business Development Manager Hutten Care & Cure, licht de visie van Hutten toe in een filmpje dat werd opgenomen voor het programma De Barometer!

Lees meer

Lichtpuntjes creëren
Hutten ontwikkelt maatwerk voedingsconcepten voor ziekenhuizen, revalidatieklinieken en zorginstellingen. Hierin staan de ambities van opdrachtgever en de wensen van de patiënt centraal. Daarin zetten we altijd een stap extra! Door keuzevrijheid te geven of een lichtpuntje te creëren tijdens een opname. Zo introduceerden we bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie een keuken waar ouders & kind samen kunnen koken en zetten we patiënten in het zonnetje met onze ‘EHBG-koffer’: eerste hulp bij geluksmomentjes.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Video
Contact

Send