HAPPY
TOGETHER!

At Johan Cruijff ArenA

Eindelijk was het weer zover: het meezingfeest van het jaar! Vrijdag 18 tot en met zondag 20 november vierden De Toppers (Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger) samen met diverse gastartiesten op grootse wijze ‘De Toppers in Concert 2022’ in de Johan Cruijff ArenA. Verspreid over drie dagen genoten 195.000 bezoekers van een feest van verbroedering en saamhorigheid.

Met ruim 1000 gasten per dag, die voorafgaand aan het concert kwamen genieten van ons culinair in de grote zalen en nog eens 1000 gasten in de 75 skyboxen, betekende dit voor ons presteren op topniveau!

Lees meer

Culinair genieten van Flower Power Purple
Voorafgaand aan het concert kwamen gezelschappen met feestgangers door het hele gebouw samen. Om te genieten van een buffet, een drie-gangen sit-down diner of een hapje en een drankje. Alles in stijl van het thema Flower Power Purple! De Johan Cruijff ArenA werd ondergedompeld in de jaren 70 en onze gasten verschenen in kleurrijke Hippie outfits aan tafel. Daar aangekomen, werden zij feestelijk ontvangen met een Purple Gin & Tonic, gegarneerd met donkere bessen en een schijfje citroen. Dit betekende de aftrap van een uiterst vrolijke en gezellige avond. Het culinair stond eveneens in het teken van het thema Flower Power Purple zoals het kleurrijke dessert: mousse van framboos, citrusvruchten-meringue en een omgevallen tuintje met witte chocolademousse. Na afloop van het concert werd er nog tot de late uurtjes gefeest tijdens de afterparty’s.

We kijken terug op waanzinnige en geslaagde avonden!

Vergader- en eventlocatie  Johan Cruijff ArenA 
Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met de innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion. Het is een buitengewone plek waar het applaus en gejuich nog nagalmen.

  • locatie: Amsterdam
  • Aantal personen: 150 – 1000 (op de tribune: 50.000)
  • Aantal ruimtes: 18

Ontdek de mogelijkheden

Fotografie Toppers in Concert © Twycer

Video
Contact

Send