Een groot deel van de medewerkers in Nederland werkt gedeeltelijk thuis. Maar intussen zijn we het er wel over eens dat creëren, inspireren, samenwerken en overleggen echt een stuk beter gaan als je bij elkaar bent. Wij geloven dat kantoren als ‘energiehaard’ gaan fungeren. Een plek om te ontmoeten, te verbinden en samen te zijn. Eten & drinken, gastvrijheid en beleving spelen een hele belangrijke rol binnen deze energiehaarden. Wij zien in ieder geval dat het traditionele bedrijfsrestaurant verandert.
Inspelen op verschillende generaties
Binnen de huidige arbeidsmarkt zijn er 4 generaties actief op de werkvloer. Dit zorgt er ook voor dat er verschillende wensen, behoeften en drijfveren zijn. Toch zien wij in de praktijk een aantal overeenkomsten waar je als werkgever goed op kan inspelen. Er wordt namelijk door alle generaties waarde gehecht aan goede concepten die inspelen op gemak, variatie, innovatie en herkenning. We hebben het dan over tijdsbesparing, versimpeling en het bereikbaar maken van gezondheid. Als werkgever kun je daar op verschillende manieren aan tegemoet komen. Met de garantie dat het favoriete broodje van je gast er altijd is bijvoorbeeld, maar ook door gezond hand in hand te laten gaan met genieten. Dat genieten is namelijk essentieel, voor alle generaties.