Het Hulstkamp Gebouw werd omgetoverd in ‘The Grand Ensemble’ stijl. Niet alleen de styling van het gebouw, maar ook alle outfits pasten perfect bij dit stijlvolle thema. De gasten werden feestelijk ontvangen in De Branderij en daarna begon de avond met een galadiner in De Stokerij vol culinaire hoogstandjes, zoals gekonfijte artisjok, een mals stukje runderhaas en gebraden ananas.
Na het diner volgde de awardshow in De Wintertuin, gehost door Kim-Lian van der Meij. Er werden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de ‘Partner van het jaar-award’. Naast alle spanning werd er ook veel plezier gemaakt. De avond was voorzien van verschillende acts, waaronder livemuziek, goochelacts en dans-shows. En natuurlijk werd er afgesloten met een afterparty! Al met al een geslaagde avond, waar we met plezier op terugkijken.
Trots dat we deze bijzondere avond in het Hulstkamp Gebouw mochten beleven!
Niet alleen Guus Meeuwis heeft na zijn allerlaatste concertreeks; Groots met een zachte G tevreden het licht uit gedaan 😉 Hutten ook! Want ook dit jaar hadden wij weer de eer om negen avonden lang alle VIP-gasten van de business etages én de skyboxen in het Philips Stadion te voorzien van eten en drinken tijdens deze concertreeks. Met trots heeft ons team de gasten verrast met culinaire hoogtepunten, passend bij het Grand Depart-thema en feestelijke ambiance van het concert. Van verrukkelijke walking dinner gerechten in de skyboxen tot aan smaakvolle diners op de 3e en 4e etage. Hutten zorgde ervoor dat de VIP-gasten ook deze laatste editie van Groots met een zachte G onvergetelijke avonden beleefden. Trots!
Fotografie: Twycer