TERUGBLIK

GESLAAGD KENNISEVENT IN HET PHILIPS STADION

 

Op vrijdag 24 mei organiseerde Hutten Business Horeca het zevende kennisevent met als locatie het inspirerende Philips Stadion. Dit keer stond het event in het teken van de transformatie van kantoren naar hospitality hubs en de rol van eten en drinken in de nieuwe werkomgeving.

We begonnen de dag met een culinair ontvangst, gevolgd door een inspirerend welkomstwoord door Nick De Graaf – Manager New Business bij PSV, die ons meer vertelde over de zakelijke mogelijkheden in dit prachtige stadion.

Lees verder

Wisse Stenchlak en Quincy van Hees van Colliers gaven ons waardevolle inzichten in de toekomst van kantoren, waarbij de uitdagingen en veranderingen voor ieder bedrijf anders zullen zijn.

Na een korte break vervolgde Gijs van Wanrooy met een boeiende presentatie over de kracht van All Day Foodconcepten, en deelde Damien Taylor deelde zijn visie op de chefs van de toekomst en hoe zij een verbindende factor kunnen zijn op de werkvloer voor de verschillende generaties.

De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch met onze WorldKitchen concepten verzorgd door onze chefs Joris Hendriks, Ramon Jorge Otto, Damien Taylor en Jeffrey Roggeveen.

Heel waardevol om onze relaties te mogen verwelkomen en elkaar te inspireren hoe we werkplekken weer aantrekkelijk kunnen maken voor (toekomstige) medewerkers. Op naar het volgende kennisevent!

Meld je aan voor een e-mailnotifcatie

Lees meer in onze whitepaper

WHITEPAPER

DE ROL VAN GASTVRIJHEID, ETEN EN DRINKEN IN DE NIEUWE WERKOMGEVING

 

In onze nieuwste whitepaper gaan we in gesprek met Wisse Stenchlak van Colliers en Gijs van Wanrooy, Damien Taylor en Omar Hussain van Hutten. We belichten gastvrijheid, eten en drinken in de nieuwe werkomgeving vanuit verschillende invalshoeken en geven 8 inzichten die helpen koers te bepalen.

Zo weet jij straks hoe je een fantastische plek kunt creëren, die een magneet is voor (toekomstige) medewerkers 😉

Download de whitepaper

Fotografie: Twycer

Video
Contact

Send