HUTTEN ZORGCATERING TROTSE PARTNER VAN DE NIERSTICHTING!

 

Trots dat wij Smaakpartner zijn van de Coast to Coast Challenge van de Nierstichting.ūüí™ūüŹľ¬†Met onze voedzame maaltijden, rijk aan eiwitten, koolhydraten en zoutbewuste ingredi√ęnten dragen wij bij aan de kracht en gezondheid van alle deelnemers.

Het hele verhaal over deze impactvolle samenwerking lees je hier.

Naar volgend artikel

ANTONI VAN LEEUWENHOEK EN HUTTEN MAKEN KOOKBOEK FIJN

Goed eten draagt bij aan je herstel. Maar als je door je ziekte slikproblemen hebt, is eten lastig. Denk maar aan mensen met hoofd-halskanker. Zij verslikken zich vaak en verliezen het plezier in eten. Medewerkers van de afdelingen logopedie en di√ętetiek van¬†het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)¬†ontwikkelden daarom samen met¬†Daan Duives, chef-kok van Hutten, speciaal voor deze groep mensen een online kookboek: FIJN!¬†En extra fijn: het kookboek is gratis te bekijken voor iedereen op de website van het AVL.

Lees meer

AANGEPASTE VOEDINGSDIKTES
Het boek is in april uitgekomen en bevat allemaal lekkere, verrassende en alledaags gerechten. Ze zijn goed door te slikken op verschillende niveaus van dikte, de zogenaamde IDDSI-niveaus. IDDSI staat voor International Dysphagia Diet Standardisation Initiative en is de nieuwe internationale standaard voor voedingsdiktes. Bij elk recept staan richtlijnen hoe het gerecht het juiste IDDSI-niveau krijgt. Er zijn acht IDDSI-niveaus. Deze gaan van dun vloeibaar eten dat je door een rietje kunt drinken tot normale vaste voeding.

LEKKERE RECEPTEN
In FIJN! staan recepten voor gladgemalen, fijngemalen en smeu√Įge gerechten. Denk aan kabeljauwfilet, salade caprese en wentelteefjes met appel en kaneel. En dat allemaal in makkelijk slikbare vorm. Daarnaast staat het boek vol inspiratie en tips over hoe je een maaltijd kunt aanpassen qua vloeibaarheid, zodat iedereen aan tafel hetzelfde kan eten.

Bekijk het boekje hier

Video
Contact

Send