BRUGGEN BOUWEN TUSSEN MENSEN, TALENTEN EN INGREDIËNTEN

 

De zomermaanden staan voor de deur, het is alweer halverwege 2024. Een mooi moment om terug te kijken, te evalueren en daarna weer de blik naar voren te werpen. Zelf kijk ik met trots terug op de afgelopen tijd. De lancering in maart van ons platform House of Inclusion (oftewel HOI) was een prachtige mijlpaal. HOI is het platform waar de productie van betekenis- en smaakvolle producten samenkomt, met een focus op inclusiviteit!

Het is heerlijk om dagelijks te mogen werken aan unieke proposities uit onze ambachtelijke productielijnen en met Sign Language Coffee Bar (SLCB) een inclusief hospitality-concept in de markt te zetten. Onze Zorgbakkerij met doven en slechthorenden heeft dit jaar inmiddels het 700.000ste worstenbroodje met de hand gerold en De Verspillingsfabriek blijft groeien waardoor we groenten uit de keten blijven redden. De hybride broodsalades, de vegan roze & oranje koeken en onze eigen We-Coffee propositie zijn de afgelopen periode gelanceerd.

Komende maanden gaan we nog starten met onze eigen sappenlijn uit De Verspillingsfabriek en komen we met een uitbreiding op het HOI hospitality aanbod. Met Sign Language Coffee Bar zijn we al gegroeid naar 44 locaties en met 62 dove (ge)barista’s een ware community aan het worden. Geweldig om te zien hoe SLCB omarmd wordt en we met elkaar deze doelgroep een kans in hospitality bieden!

Dit alles doet House of Inclusion vanuit vier beloftes:

1) Smaak- en betekenisvolle producten
2) Minimaal 30% van de samenwerkers zijn talenten die net wat meer aandacht vragen
3) Inspelend op klimaatneutrale producten, door geredde groenten en een plantaardig aanbod
4) Marktconformiteit

Met veel (positieve) energie kijk ik uit naar komende gesprekken, productlanceringen en het verbinden van House of Inclusion als platform met de keten.

Voor nu wens ik iedereen een heerlijk (zonnige) zomer toe, even stilstaan en genieten van de mooie momenten die deze maanden met zich meebrengen om daarna weer opgeladen met elkaar de benodigde impact te maken en te versnellen!

PS. Kijk zeker nog even op www.houseofinclusion.nl voor meer informatie en neem bij vragen contact met me op.

Eric Habraken
Manager House of Inclusion

Video
Contact

Send