UIT DE KEUKEN
VAN HUTTEN

Onze chefs, bakkers en conceptontwikkelaars zorgen het hele jaar door voor ontwikkeling. Zo blijven we continu in beweging en maken we met de beste, verse ingrediënten het lekkerste eten. Voor onze gasten in bedrijfsrestaurants en op events en voor patiënten en hun bezoekers in ziekenhuizen.

Lees meer

NO MORE FOODWASTE!

Bij de Sint Jacobkliniek in Haarlem gaan ze voor lekker, maar ook voor duurzaam eten. Met behulp van een food waste monitor van Orbisk realiseerden we een besparing van 21% op de huidige voedselverspilling!

Hoe dan? De food waste monitor is speciaal ontworpen voor professionele keukens en biedt eenvoudig inzicht in verspilling. Hierdoor komen we te weten welke producten te vaak worden weggegooid en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen 🌍

Dit is nog maar het begin, want het uiteindelijke doel is no more foodwaste.

HUTTEN ZORGCATERING @ PRINSES MAXIMA

IN UITBLINKERS

Trots, want er verscheen een mooi artikel over onze performance in het Prinses Máxima Centrum in Uitblinkers. Hierin wordt onder andere verteld over onze kookworkshops, waarmee we kinderen weer enthousiast maken voor eten. Maar ook de toegevoegde waarde van de Kanjerkar wordt belicht, die keer op keer zorgt voor een glimlach op de gezichtjes van de kinderen. Dankbaar voor al onze samenwerkers die dagelijks presteren op deze unieke locatie!

Lees het artikel op pagina 16.

Open Magazine


Lees meer

RESTAURANT NOVUM TOEGELATEN TOT EURO-TOQUES

Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland, bezocht in juni restaurant Novum (Campus Wageningen University & Research), om te zien, proeven, voelen en ervaren hoe Hutten hier te werk gaat.
En na afloop mochten we Djoelan Bovenschen – head chef Novum, van harte feliciteren met de toetreding tot Euro-Toques Nederland. Wat geweldig!

Met kernwaarden als: ‘ambachtelijk – pure (h)eerlijke producten uit lokale omgeving en met de seizoenen – duurzaam en natuurzuiver’ tovert Djoelan fantastische gerechten op tafel.

Aandacht maakt alles mooier en in dit geval, ook lekkerder!

Nieuwsgierig? Plan een bezoek!


Lees meer

HOE EEN KLEINE KOEK VERSCHIL MAAKT

Alle ‘bietjes’ helpen! Onze vernieuwde roze koeken zorgen voor maar liefst 34 % minder CO2-uitstoot.
Hoe dan? Ten eerste: ze zijn 100% plantaardig en ten tweede: ze zijn 100% plantaardig!

In plaats van ei🥚, maken we gebruik van PLANT B Egg, ‘s Werelds eerste plantaardige eiervervanger gemaakt van lupine.

De lupineboon is een bron van plantaardige eiwitten, boordevol voedingsstoffen. Daarnaast verwerken we kikkererwtenmeel in de koeken. En dat frisse roze kleurtje? Dat komt van het sap van onze bieten van onze bietenteler Zonneheerdt uit Dronten.

We testen momenteel meer recepturen met plantaardige krachtpatsers van eigen bodem. Daarvoor werken we samen met LekkerLupine en De Eiwitboeren van Nederland. To be continued!

🍰 SOMETIMES SAVORY IS AS SWEET AS PIE

Taart, wie houdt er niet van? Neem onze broodtaarten. Samen met bakkerij Doomerik ontwikkelden we verschillende broden als basis voor smakelijke hartige broodtaarten. In onze eigen keuken in Veghel gingen chefs vervolgens aan de slag voor de lekkerste toppings.

Zo kwamen we tot 6 heerlijke taartjes, waarvan er 3 vegetarisch of vegan zijn. Belegd met de spreads uit onze eigen Verspillingsfabriek, sla van Semper Vere, gegrilde groenten en een (vega) proteïnebron.

De taarten zijn zo’n doorslaand succes dat ze niet meer alleen voor banqueting-aanvragen, maar ook in onze bedrijfshoreca op het menu staan. Exclusief bij Hutten 😊.

Video
Contact

Send