METERS MAKEN VOOR HET PRINSES MÁXIMA CENTRUM

 

Om te vieren dat MijnHutten al 10 jaar bestaat, en Hutten zelf maar liefst 95 jaar, gaan we met al onze samenwerkers in de maanden juni, juli & augustus geld inzamelen voor het Prinses Máxima Centrum! Dit goede doel staat ons nauw aan het hart omdat wij hier natuurlijk al het eten en drinken mogen verzorgen voor de kinderen, ouders en medewerkers. Zo doen we waar we goed in zijn bij Hutten: Geluk delen!

Samenwerkers doen dit door een persoonlijk, vitaal doel te kiezen. Bijvoorbeeld het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Mee doen met de wieler- of wandeltocht, georganiseerd door Hutten, of een heel ander doel naar keuze zoals 3 maanden lang elke dag 10.000 stappen zetten. De keuze is aan onze samenwerkers!

Familie, vrienden, collega’s en kennissen kunnen het persoonlijke vitaliteitsdoel sponsoren door een donatie over te maken aan de Hutten Foundation.
100% van het opgehaalde bedrag gaat naar het Prinses Máxima Centrum! Het enige wat onze collega’s nog moeten doen is zich houden aan hun vitaliteitsdoel😉

We gaan dus letterlijk samen meters maken!

In onze “Maak Meters Webshop”  kunnen samenwerkers het Prinses Máxima Centrum ook steunen door een sportshirt te kopen.

Video
Contact

Send