Op 15 juni 2024 was het tijd om de energieketen écht samen te brengen op het bruisende Enexis Festival! Voor hun 15-jarig jubileum werd het eigen terrein in Zwolle omgetoverd tot een kleurrijk en energiek festivalterrein, waar maar liefst 1500 collega’s genoten van een onvergetelijke dag vol muziek, sfeer en culinaire verrassingen. Wij hadden de eer om dit energieke gezelschap te voorzien van streetfood met een luxe twist – inclusief onze speciale ‘verbindingsbitterbal’!
Vanaf het moment dat de collega’s aankwamen, werd de toon gezet met een spectaculair programma. Een lichtshow, live muziek van Xander de Buisonjé en Kraantje Pappie, en het bruisende Enexis Café waren slechts een paar highlights van deze geweldige dag. Op culinair gebied serveerden wij streetfood dat varieerde van smaakvolle burgers tot heerlijke curry’s en nacho’s, met als stralend middelpunt de verbindingsbitterbal. Deze allemansvriend zorgde voor gezellige gesprekken en nieuwe connecties.
Deze zomer vierde Tempo-Team haar 55-jarig jubileum met een onvergetelijk personeelsfeest, geheel in het thema “LOS in het BOS.” Met ruim 600 gasten was dit een avond om nooit te vergeten! De perfecte locatie? Inspyrium, de groenste evenementenlocatie van Nederland, waar meer dan 600 bomen een prachtig decor vormden voor dit natuur-geïnspireerde feest. En het weer? Beter kon niet! De eerste regendruppels vielen pas toen iedereen naar binnen was – topplanning door onze partner IINII!
De avond begon met een warm en stijlvol welkom. Onze flowergirls wachtten de gasten op en hostesses serveerden een verfrissende gin-tonic mocktail met eetbare bloemen, direct vanaf een cocktailmuur. Het streetfoodconcept dat we serveerden, sloot perfect aan bij de groene omgeving en het thema. Denk aan bao buns met pulled chicken, Japanse Okonomiyaki en poké bowls met pulled jackfruit. Voor de zoetekauwen zorgden we voor kleurrijke mini-magnums en ice pops, feestelijk opgediend met eetbare bloemen.
Ook tijdens het mainstage programma hebben wij ervoor gezorgd dat de gasten culinair werden verwend met heerlijke, creatieve bites. Denk aan onze “Haute Friture,” met o.a. de GRO bitterbal, vegan rendang kroketjes en beefless samosa’s. Deze bites werden stijlvol uitgeserveerd, terwijl onze foodstations voor een continue stroom van feestelijke hapjes zorgden.
Met culinaire creativiteit en een energieke vibe hebben wij samen met IINII, Inspyrium en andere partners een perfect feestje neergezet, waar iedereen compleet LOS ging. Op naar de volgende 55 jaar!
Een feestelijke dag voor Veghel!
Op 1 september vierden we de grand opening van het BAS Truck Experience Center, samen met onze buren uit Veghel: Bas Truck Center. Het vernieuwde pand ademt geschiedenis en innovatie en wij zorgden voor de Brabantse gastvrijheid met culinaire verrassingen.
Van onze EGGstraordinary Smoker Station tot vers bereid bananenbrood en de Tosti Caprese – voor ieder wat wils! Check de aftermovie om samen met ons terug te blikken op een dag vol gezelligheid en smakelijke hoogstandjes🎥
Bij Hutten draait alles om het creëren van buitengewone ervaringen door middel van voortreffelijke catering. We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en unieke culinaire momenten te bieden. Of het nu gaat om een groot concert of een intiem evenement, ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om een onvergetelijke VIP-ervaring te verzorgen