BENETFIETDINER ‘DE HOOFDZAAK’ IN HET HULSTKAMP GEBOUW

Op zaterdag 20 januari organiseerden we, in samenwerking met Handen van Humanitas, de benefietavond ‘De Hoofdzaak’ in het Hulstkamp Gebouw. Handen van Humanitas zet zich in voor het verkleinen van de kloof tussen kwetsbare mensen en de samenleving. Het benefietdiner werd georganiseerd ter ondersteuning van De Straatkapper: een kapper die gratis knipbeurten aanbiedt aan daklozen en anderen in nood.

Samen met Handen van Humanitas ontstond het idee om een galadiner te organiseren, inclusief veiling. Het heerlijke driegangendiner werd gevolgd door een veiling van unieke foto’s, gemaakt door journalistiek fotografe Isabelle Hattink tijdens haar ‘five days inside’ bij De Straatkapper. Dankzij de gulle bijdragen van de gasten werd maar liefst € 131.650 opgehaald. Dit bedrag is uiteindelijk gedoneerd aan De Straatkapper voor het aanschaffen van een mobiele ‘kappersbus’. De opbrengst van de verkoop van de couverts zorgde ervoor dat Rotterdammers zonder vaste woon- of verblijfplaats de volgende dag een gratis lunchpakket konden ophalen op verschillende locaties in Rotterdam.

Wij zijn ontzettend trots dat we hebben bijgedragen aan dit prachtige initiatief en kijken terug op een zeer geslaagde avond! Bekijk hier de aftermovie!

Video
Contact

Send