TENNET EN HUTTEN GAAN VOOR DUURZAAM PARTNERSHIP⚡️

Met trots tekenden Bob Hutten en Mario Suykerbuyk (directeur BTO) op 16 januari 2024 de samenwerkingsovereenkomst voor de bedrijfscatering. Vanaf maandag 5 februari 2024 is Hutten de nieuwe cateraar op de regiokantoren Gouda, Weert en Hoogeveen en het TenneT hoofdkantoor in Arnhem.

Maandag 5 februari 2024 is Hutten gestart op de vier locaties met de cateringdienstverlening. Het gaat dan onder meer over de restaurants, het e-kV in Arnhem en de banqueting (de catering rondom vergaderingen en evenementen).

Mario Suykerbuyk: “TenneT en Hutten vinden elkaar in een gedeelde visie en ambitie op duurzaamheid, gezonde voeding en verantwoord ondernemen.’’

Hutten kiest voor gezonde, voedingsrijke en smaakvolle producten uit het seizoen, eigentijds zoals trendy streetfoodgerechten en aansluitend op de wensen bij de verschillende behoeften door de dag heen.

Marjolein Bovekerk-Wanders, salesmanager van Hutten: “Wij willen zorgen voor een plek waar de TenneT-medewerker zich thuis voelt, die uitnodigt om te verbinden en elkaar te ontmoeten en waar eten en drinken de verbindende factor is.”

We kijken enorm uit om met TenneT dit mooie partnership aan te gaan en gezamenlijk onze duurzaamheidsambities te behalen.

Lees hier het hele persbericht

Video
Contact

Send