MAAK VAN JOUW ZOMERSE EVENT EEN KNALLER MET
HUTTEN FOOD & DESIGN!

 

Of het nu om een bedrijfsfeest, festival, borrel, diner of bruiloft gaat, wij zorgen voor het perfecte zomerse event, dat jouw gasten versteld zal doen staan.

 • Bubbelbarbecue in de bedrijfstuin met live-muziek? Absoluut!
  m
 • Bedrijfsborrel in een fabriek met trendy foodtrucks? Check!
  m
 • Walking dinner op het strand met zonsondergang? Doen we!
  m
 • Foodfestival op een landgoed met ambachtelijke producten? Proeven maar!
  m
 • Borrelen op een rooftop met uitzicht over de stad? Zetten we voor je klaar! 

TIJD VOOR EEN BORREL!

De zomer lonkt! De koffers staan al half ingepakt, de vakantiestemming borrelt… Maar voordat we massaal richting zonovergoten oorden vertrekken, is er nog iets belangrijks: een knallende zomerborrel, barbecue, diner of festival met collega’s en relaties!

Even ontspannen napraten over de afgelopen maanden, proosten op het welverdiende verlof en genieten van de zomerse sfeer. Met een feestelijke borrel zetten we samen een dikke streep onder het eerste halfjaar. Hutten food & design creëert een onvergetelijke zomerse beleving, geheel op maat van jouw wensen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen brainstormen over het perfecte zomerevent. Zo maken we er een onvergetelijk moment van! 

LAAT JE VERRASSEN!

Wil je meer weten over onze zomerse concepten, de zonnige smaken en frisse mogelijkheden? Bekijk hier de brochure of vraag direct een offerte aan op onze website!

Klik hier voor onze website!

Video
Contact

Send