UIT DE KEUKEN
VAN HUTTEN

Onze chefs, bakkers en conceptontwikkelaars zorgen het hele jaar door voor ontwikkeling. Zo blijven we continu in beweging en maken we met de beste, verse ingrediënten het lekkerste eten.

Je leest hier de laatste ontwikkelingen!

Lees meer

NO WASTE, BETTER TASTE! 🥕💚
#reddingsoperatie 

Boer Cornelis uit het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat had een overschot van 100.000 kilo wortels die hij niet verkocht kreeg aan supermarkten. De reden? Zijn wortels voldeden niet aan het schoonheidsideaal van de voedselketen. Gelukkig liet actiegroep No Waste Army dat niet gebeuren en hebben zij samen met Hutten food & design de helft van de zogeheten ‘kneusjes’ gered.

Want die imperfecte wortels, die smaken minstens net zo lekker vinden wij. Daarom  maakte De Verspillingsfabriek er superlekkere wortelsoep van, die wij weer op onze events aan gasten serveerden. Met recht een smaakvolle samenwerking!

HUTTEN INTRODUCEERT PATIENTENPORTAAL BIJ HET PRINSES MAXIMA CENTRUM
 
Sinds oktober 2023 hebben ouders en kinderen in het Prinses Máxima Centrum toegang tot het patiëntenportaal via een eigen device, waarmee ze inzicht krijgen in onder andere het medisch dossier. Via een directe route kunnen zij inloggen in het patiëntenportaal van CuliCart. In dit voedingsportaal is het volledige menu gedurende de dag inzichtelijk, met speciale aandacht voor dieetbeperkingen en aangepaste consistenties voor kinderen. Elke maaltijd wordt vergezeld van uitgebreide informatie, waaronder allergenen, voedingswaarden, ingrediënten en zelfs een foto.  
 
Als kers op de taart is sinds december 2023 de warme maaltijd nu ook te bestellen via het patiëntenportaal, waarmee we weer een belangrijke stap zetten! 
Deze ontwikkeling vereenvoudigt niet alleen de processen op de werkvloer, maar biedt ook transparantie aan ouders en kinderen over ons menuaanbod. Zij hebben hiermee altijd inzicht in de actuele informatie over voedingswaarden en allergenen. Kinderen die nog niet kunnen lezen, kunnen op de foto’s bekijken wat ze willen eten.  
 
We zijn trots op deze vooruitgang en willen alle betrokkenen van Hutten en de specialisten van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en Pink Roccade bedanken.   

WE HEBBEN ER 5000 BIJZONDERE NIEUWE COLLEGA’S BIJ!
 
Vanaf half februari zijn ze aan het ‘werk’ bij onze opdrachtgever BDO Nederland in Utrecht. Ze hebben zelfs een eigen afdeling, namelijk een Wormenboerderij. 
Ze consumeren met plezier alle groente- en fruitresten afkomstig uit onze keuken, evenals de etensresten van onze gasten. 
 
De wormen zetten deze resten om in waardevolle compost. Dat duurt overigens wel een tijdje, maar over 9 maanden kan BDO haar eerste eigen compost oogsten. 
De wormenboerderij sluit perfect aan bij onze gezamenlijke duurzaamheidsmissie, waarbij het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en het vergroten van de bewustwording onder de medewerkers onderdeel van zijn. 

BDO wil op deze manier ook andere organisaties inspireren om ook zo een flitsende boerderij te overwegen. Daar sluiten wij ons natuurlijk volledig bij aan. We wensen onze chef-kok Paul Vink veel succes met het voeden van deze nieuwe medewerkers. 

Video
Contact

Send