HFD EVENT IN DE SPOTLIGHT: DE HOOFDZAAK – BENEFIETAVOND VOOR DE STRAATKAPPER

Hutten food & design organiseert samen met Handen van Humanitas een benefietavond voor De Straatkapper in het Hulstkamp Gebouw. Handen van Humanitas is hét Rotterdamse netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven. Zij ondersteunen met hun hart en handen de kwetsbare doelgroepen van Stichting Humanitas.

Voor € 185,00 p.p. serveren wij een heerlijk driegangendiner, in een prachtige ambiance. U steunt daarmee het goede doel De Straatkapper. Zij verzorgen gratis knipbeurten voor ieder die dat nodig heeft en het doel van de avond is om geld in te zamelen voor een kappersbus, waarmee De Straatkapper in de haarvaten van de wijk naar de mensen toe kan die op straat leven.

Voor ieder verkocht ticket doneert u automatisch hetzelfde diner de volgende dag aan iemand die op straat leeft. Daarnaast organiseren we op deze benefietavond een veiling, waar onder andere exclusieve foto’s van award-winning en journalistiek fotograaf Isabelle Hattink worden geveild. Kom alleen, romantisch met zijn tweetjes, met collega’s of met hele team. Bestel snel uw tickets!

Wanneer: 20 januari 2024                        Dresscode: Tenue de Ville

Hoe laat: vanaf 17:00 uur                          Tickets: Benefietavond De Hoofdzaak (eventix.io)

Prijs: €185,00 (diner, incl. drank)

HANDEN VAN HUMANITAS

is hèt Rotterdamse netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven, die met hun hart en handen de kwetsbare doelgroepen van Stichting Humanitas ondersteunen.
Handen van Humanitas is een initiatief van Stichting Humanitas, die met elkaar stellen dat ieder mensenleven kwetsbare momenten kent. Jong of oud, wat je achtergrond ook is; we hebben allemaal weleens hulp nodig. Dan is het een geruststellende gedachte dat er iemand is die het goed met je voor heeft en op wie je kunt leunen. Humanitas is trots om deze helpende hand te mogen aanreiken. Veelal is minimale ondersteuning door een zetje in de goede richting al voldoende, maar in sommige situaties kan een langere periode van hulp onvermijdelijk blijken.

 

DE STRAATKAPPER

is een bewonderenswaardig project dat niet alleen zorgt voor gratis knipbeurten, maar ook het gevoel van eigenwaarde en menselijke waardigheid vooropstelt. Het gratis knippen helpt om zelfvertrouwen te herstellen. Dit kan voor mensen zijn zonder vaste woon- of verblijfplaats, mensen met financiële uitdagingen of mensen die plotseling voor een onvoorziene impactvolle situatie staan .De Straatkapper brengt dit in praktijk door mensen kosteloos te knippen en zo een bijdrage te leveren aan waardigheid, hoop en liefde voor de medemens. Daarnaast wil De Straatkapper via diverse (sociale) mediakanalen een positieve impact maken in Nederland door middel van “straatverhalen”

‘Nieuwe kracht vinden om weer op te staan en door te vechten begint bij een moment van je goed voelen’, aldus bedenker van De Straatkapper, Sjoerd de Vries. Met de opbrengst wil De Straatkapper een bus aanschaffen, die zal fungeren als mobiele kapsalon. Zo kunnen zij nog meer mensen knippen en zijn zij nog zichtbaarder in de haarvaten van de Rotterdamse wijken.

FOTOGRAAF ISABELLE HATTINK

Isabelle heeft wereldwijd haar sporen achtergelaten als huwelijksfotograaf. Ruim 800 huwelijken in alle culturen legde ze vast. Geen wonder dat het thema in haar fotografie liefde is, vandaar dat liefdesfotograaf een meer passende omschrijving is. Isabelle fotografeert al 22 jaar en is afgestudeerd in Fotografische Vormgeving op de kunstacademie. Als vrij werk fotografeert Isabelle verliefde mensen, maar daarentegen ook mensen in scheiding, de hele cirkel van liefde. Haar lens vangt momenten en emoties, want daar liggen de herinneringen. Verhalen vertellen doet ze het liefst, journalistiek of als portret. In 2017 mocht Isabelle zich voor trouwfotografie de Fearless Photographer 2017 noemen.

Video
Contact

Send