EVENT IN DE SPOTLIGHT

SHINEN IN HET LUXOR THEATER IN ROTTERDAM!

Wat een spectaculaire avond was het op vrijdag 10 november in het Luxor Theater in Rotterdam! Met trots kijken we terug op een onvergetelijk personeelsfeest, waarbij culinair genieten hand in hand ging met een unieke theater ervaring. Het Luxor Theater, bekend om zijn indrukwekkende voorstellingen, bood het perfecte decor voor ons meest recente hoogtepunt: een culinair festijn met een theatraal karakter.

Bij aankomst werden onze 150 gasten ontvangen in de theaterzaal, waarna zij verrast werden door het letterlijke vallen van het doek. Het podium werd zichtbaar als de magische setting voor het diner. Omgeven door witte, ronde dinertafels, chique gedekte stoelen én een open keuken kon de avond van start gaan. Het podium werd ons gastronomisch toneel en de avond begon met een beloftevolle sfeer.

lees verder

EETBARE KUNST!

De culinaire reis begon met een amuse die meer was dan slechts voedsel; het was een eetbare ring, gepresenteerd als prachtige juweeltjes in een sieradendoos. En dit was nog maar een voorproefje van de kunst die onze chefs zouden creëren. De avond ontvouwde zich verder met een viergangendiner, waarbij we onze gasten telkens wilden verrassen met live entertainment tijdens het diner. Van live entertainment door onze Chef de cuisine met humor, anekdotes en gekke capriolen, tot het uitserveren van onze gerechten met het gebruik van droogijs waardoor er een soort ‘mist’ ontstaat, tot luchtacrobaten die flessen wijn op de tafels plaatsen.

Ons culinaire hoogtepunt was wederom ons dessert. Met hamertjes die uit de lucht kwamen vallen, door onze acrobaten, konden de gasten ontdekken wat er onder de chocolade op hun bord verborgen lag: een knallende afsluiting van het culinaire gedeelte van de avond.

TOTAALBELEVING

Na het diner onthulden we een afgeschermde ruimte voor de feestavond, waarbij gasten werden verzocht om letterlijk “een kijkje in de keuken” te nemen. Onze chefs leidden de gasten door hun domein naar de feestruimte, waar onze gasten nog meer live entertainment stond te wachten. Zo was de avond niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar een totaalbeleving waarbij we onze belofte hebben kunnen waarmaken: elke gelegenheid upgraden naar een onvergetelijke ervaring.

Smaakt het naar meer? Neem contact op

Fotografie © Rijk in beeld

Video
Contact

Send