HUTTEN SLUIT NIEUW PARTNERSHIP MET DPG MEDIA

Met trots verwelkomt Hutten DPG Media als nieuwe opdrachtgever. Vanaf halverwege maart zal Hutten het Food & Beverage aanbod verzorgen voor de medewerkers van DPG Media op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

“DPG Media wil voor alle collega’s een plek creëren waar zij vanuit hun drive en passie voor media kunnen werken, kunnen samenwerken en de verbinding met elkaar op kunnen zoeken. Naast de vele werkplekken en brainstorm- en vergaderruimtes zijn er veel faciliteiten waar men die verbinding kan opzoeken. Bedrijfsrestaurants met goede horeca zijn hierin essentieel. Wij geloven dat we in Hutten de juiste partner gevonden hebben, omdat zij op een vergelijkbare manier naar de rol van horeca kijken. Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid zijn voor ons heel belangrijk geweest in het keuzeproces en precies deze drie pijlers hebben we gevonden in het assortiment van Hutten,” aldus Stijn van den Acker, Facility Manager DPG Media Nederland en België.

Deze samenwerking belooft een duurzaam partnerschap te worden voor onbepaalde tijd, waarin we met veel enthousiasme bijdragen aan de duurzaamheid, vitaliteit en werkgeluk bij DPG Media. Wij kijken uit naar de start van deze samenwerking en het gezamenlijk creëren van een culinaire ervaring die aansluit bij de dynamiek van DPG Media.

Lees hier het volledige persbericht

Video
Contact

Send