De hybride paradox

Lotte van den Braak – Commercieel Manager Business Horeca Hutten


We zijn alweer halverwege 2023. Een jaar dat anders is dan de afgelopen jaren. In alle opzichten. Neem de hybride paradox. Herken jij dit ook? Mensen willen aan de ene kant flexibel werken en aan de andere kant meer sociaal ontmoeten. Deze behoefte is door corona in een stroomversnelling gekomen. Hybride werken is de toekomst, daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe zorg je als opdrachtgever voor een optimale hybride werkomgeving waarbij de onderlinge verbondenheid en werkgeluk gestimuleerd worden? En welke rol speelt catering daarin?

Onze manier van werken is fundamenteel veranderd en de grenzen tussen werk en privé zijn vervaagd. Deze manier van werken is de standaard geworden. Bedrijven moeten zich nu in een rap tempo gaan aanpassen om de medewerkers in deze hybride werkbehoefte maximaal te faciliteren in combinatie met het bewaken en realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

Bij Hutten zoeken we dagelijks naar klantspecifieke oplossingen om met horeca & hospitalitydienstverlening bij te dragen aan een plezierige, fijne, gezonde en toegankelijke werkplek. Echter, één ding is wel duidelijk: de ‘one size fits all’ oplossingen zijn niet meer relevant. Als commerciële afdeling focussen we ons meer en meer op het inspireren en activeren van maatwerk horeca- & hospitalityproposities binnen ecosystemen van klanten. We kruipen in de huid van de opdrachtgever en ontwikkelen een visie op gastvrijheid in combinatie met f&b waarbij gebouwen, services en mensen met elkaar verbonden worden. Gastvrijheidsarchitectuur noemen wij dit. We leveren impactvolle bijdrages in de realisatie van duurzame werkplekken waarbinnen het welzijn van mensen centraal staat.

Meer weten over de rol van gastvrijheid?

In deze nieuwbrief delen we onze nieuwste whitepaper waarin we je verder meenemen in de wereld van gastvrijheidsarchitectuur. En lees je hoe onze teams ‘on fire’ waren tijdens de concerten in het Philips Stadion en de Johan Cruijff ArenA en welk nieuw partnership we zijn aangegaan. Ook geven we je vijf aanbevelingen bij de introductie van het betalen van milieukosten in bedrijfsrestaurants.

Video
Contact

Send