WERKGELUK BIJ HUTTEN

NIET ALLEEN ONZE BAKKERS ZIJN EEN STER IN BAKKEN!

 

Ook dit jaar organiseerden we Heel Hutten Bakt voor onze samenwerkers, maar dit keer met een twist. 13 mei was het zo ver, toen stond onze bakkerij in Veghel op zijn kop!

De kleinste baktalenten waren welkom om samen met papa, mama, oma, opa, tante of oom de strijd met elkaar aan voor die felbegeerde Heel Hutten Bakt wisselbokaal, en de eeuwige roem. Vanuit onze eigen bakkerij in Veghel gingen bijna 20 duo’s aan de slag met de workshop muffins bakken en versieren. Samenwerker Lindy en haar dochter Kiki kwamen als meesterbakkers uit de workshop en wonnen de felbegeerde wisselbokaal. Het was een geweldige dag waarbij we onze samenwerkers weer eens in het zonnetje konden zetten.

 

Volgende artikel

WERKGELUK BIJ HUTTEN

SAMEN CHEFFEN WE HET!

 

Wij zijn trots op onze samenwerkers! In de bloedhitte hebben tientallen Hutten toppers op 11 juni bewezen echte doorzetters en teamworkers te zijn, tijdens de obstacle run door de modder in Haarlemmermeer. 
Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. Een beetje zoals het werken bij Hutten 😉 Onze t-shirts vertellen het al: samen cheffen we het!
En dat werd na de eindstreep uitbundig gevierd op het festivalterrein. 

Video
Contact

Send