WE’RE ON FIRE!ūüĒ•

TIJDENS DE CONCERTEN IN DE JOHAN CRUIJFF ARENA EN HET PHILIPS STADION

 

Niet alleen de temperaturen buiten liepen razendsnel op, ook in onze keukens in Amsterdam en Eindhoven stegen deze naar recordhoogte! In zowel de Johan Cruijff ArenA als in het Philips Stadion waren onze teams on fire. Want zij zorgden ervoor dat duizenden VIP-gasten een onvergetelijke en culinaire avond beleefden tijden de concerten van Beyoncé (Renaissance Tour), Harry Styles (Love on Tour), Bruce Springsteen (Bruce Springsteen And The E Street Band) en The Weeknd (After hours til dawn) in de Johan Cruijff ArenA en Guus Meeuwis (Groots met een zachte G) in het Philips Stadion. Wij zijn trots dat we de VIP-gasten van deze legendarische artiesten mochten verwennen met onze culinaire creaties en uitbundige gastvrijheid.

Lees meer

Fotografie © Twycer 

WHO RUN THE WORLD?

Het Hutten-team in de Johan Cruijff ArenA!!! Tijdens de Renaissance-concertreeks van Beyoncé zorgden ons team voor een culinaire VIP-ervaring voor fans in de diverse restaurants in de Johan Cruijff ArenA. Ons getalenteerde team van chefs stond klaar met een vele gastronomische hoogstandjes. De VIP-gasten kwamen tijdens de show niets tekort en konden volop genieten van de muziek en de unieke sfeer. Irreplaceable!

Jouw event in de Johan Cruijff ArenA?

WANT DAN DENK IK AAN BRABANT

Kilometers spoor schoten onder ons door, want ook de concertreeks van Guus Meeuwis; Groots met een zachte G in Eindhoven stond op de planning! Hutten had ook dit jaar weer de eer om alle VIP-gasten van de business etages én de skyboxen in het Philips Stadion te voorzien van eten en drinken. Met trots heeft ons team de gasten verrast met culinaire hoogtepunten, passend bij het Seventies-thema en feestelijke ambiance van het concert. Van verrukkelijke walking dinner gerechten in de skyboxen tot aan smaakvolle diners op de 3e en 4e etage. Hutten zorgde ervoor dat de VIP-gasten een onvergetelijke avond beleefden. Na drie uitzinnige concerten hebben we tevreden het licht uitgedaan!

Jouw event in het Philips Stadion?

HUTTEN MEETINGS & EVENTS

Bij Hutten draait alles om het cre√ęren van buitengewone ervaringen door middel van voortreffelijke catering. We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en unieke culinaire momenten te bieden. Of het nu gaat om een groot concert of een intiem evenement, ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om een onvergetelijke VIP-ervaring te verzorgen.

Meer weten?

 

Video
Contact

Send