WHITEPAPER: IN 7 STAPPEN NAAR
EEN GASTVRIJE
ORGANISATIE

 

Wat is gastvrijheid? Hoe speel je in op de verschillende generaties binnen jouw bedrijf? En wat kun je als werkgever doen om mensen weer en meer naar kantoor te laten komen? Hutten is ervan overtuigd dat de oplossing deels ligt in de rol van gastvrijheid van de werkomgeving én van mensen.​

Er is al veel geschreven over de voordelen van hybride werken waarbij medewerkers deels thuis en deels op kantoor werken. Maar wat nou als die balans een beetje zoek is of mensen helemaal niet komen opdagen? Wat kun je als werkgever doen om mensen weer en meer naar kantoor te laten komen? In deze whitepaper gaan we dat onderzoeken.

 

Lees verder

WHITEPAPER

Hoe houd je rekening met alle verschillende generaties die bij je binnen komen? En waar begin je als werkgever? We gaan te rade bij gastvrijheidsexperts Ruth Pijls en Laura de la Mar, laten inspirerende voorbeelden zien van gastvrije organisaties en leggen de methodiek gastvrijheidsarchitectuur uit. Zo komen we tot 7 stappen waarin jij jouw organisatie gastvrijer kun maken.

Download de whitepaper

KENNISSESSIE

 

Tijdens onze eestvolgende inspiratiesessie vertellen Hutten en experts meer over gastvrijheidsarchitectuur. De sessie vindt plaats op vrijdag 22 september bij Vanderlande in Veghel. Ben jij erbij?

 

Meld je vrijblijvend aan

Waarmee kunnen wij je inspireren?
Klik hier om meer whitepapers te bekijken

Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send